Tijdelijke opslag huren bij verhuizing of leegruimen woning

archive, boxes, shelf

Gaat u binnenkort verhuizen of is er een woning leeggeruimd, maar kunt u deze spullen niet kwijt? Dan kunt u ervoor kiezen om een tijdelijke opslag te huren. De opslagruimtes bij Opslag Berkelland verlenen zich er uitstekend voor om voor een langere tijd opslag te huren. De opslagcontainers zijn in meerdere formaten beschikbaar. Als het om een gehele inboedel gaat, dan is het mogelijk dat u een grote container nodig heeft. 

Opslag huren in de hal of bij u thuis?

U kunt ervoor kiezen om een grote container in de hal te huren. De hal heeft ruime openingstijden en u krijgt toegang middels een alarmtag. Verder is de hal verwarmd, geïsoleerd en droog. Er is 24/7 camerabeveiliging aanwezig, zodat uw spullen veilig worden opgeslagen. Kiest u voor het huren van een grote opslag, dan kunt u er ook voor kiezen om de container bij u thuis te laten plaatsen. Dit kan bijvoorbeeld op uw oprit, op een parkeerplaats of bij u in de achtertuin. Het ligt er natuurlijk wel aan hoe lang u de container nodig heeft, want stel dat u de container op het gras plaatst, dan kan het zijn dat daarna uw grasveld verdwenen is. Kiest u voor een opslagcontainer aan huis, dan is dat automatisch de meest voordelige optie als u kijkt naar het aantal vierkante meters aan opslag dat u huurt. 

Waarom een opslagcontainer huren?

Er kunnen natuurlijk meerdere redenen zijn waarom u een opslagcontainer nodig heeft. Misschien krijgt u wel een nieuwe vloer, maar moet de vloer eerst lang drogen voordat er een topvloer opgelegd kan worden. Of is er een naaste overleden, maar heeft u tijd nodig om de inboedel te verkopen. Heeft u niet genoeg ruimte om de spullen bij u thuis of op uw bedrijfslocatie op te slaan, dan is het huren van een tijdelijke opslag een goed alternatief. 

Verhuismiddelen en verhuismaterialen 

Om ervoor te zorgen dat uw spullen of de inboedel zonder beschadigingen van A naar B kunt verhuizen, en later weer van B naar A of naar een nieuwe locatie, is het mogelijk om ook meteen de nodige verhuismiddelen en verhuismaterialen te bestellen. Deze materialen zijn apart te verkrijgen bij Opslag Berkelland, maar u kunt ze ook gelijk bij uw opslagcontainer bestellen. 

 

Kiest u voor Opslag Berkelland, dan kunt u de container gemakkelijk online reserveren en alvast betalen. De minimale tijd dat u de container huurt is 30 dagen, maar u hoeft niet per se een einddatum aan te geven. Die mogelijkheid is er wel, alleen is het niet verplicht. Wilt u uw spullen opslaan bij een net en beveiligd opslagbedrijf, dan bent u bij ons aan het juiste adres.