De borrelplank: Hét relatiegeschenk van 2024

De borrelplank: Hét relatiegeschenk van 2024

Het relatiegeschenken bedrijf Joinz heeft het favoriete geschenk van 2024 al voorspelt: De klassieke borrelplank met een persoonlijke touch. ‘Werknemers zijn op zoek naar een passend en gepersonaliseerd geschenk voor de feestdagen. Een gegraveerde borrelplank heeft een chique uitstraling, is betaalbaar en valt altijd in de smaak’, aldus Bram van Oordt (medeoprichter Joinz).

Borrelplank met logo

Joinz is een bedrijf die gespecialiseerd is in de bedrukking en gravering van relatiegeschenken. Bij het graveren van de borrelplanken wordt er gebruik gemaakt van een nauwkeurige en kwalitatieve lasergravure. Deze lasergravure kan jouw bedrijfslogo of een mooie nieuwjaarswens tot in het kleinste detail op de borrelplanken graveren. Een borrelplank met logo kan zo ideaal dienen als relatiegeschenk voor rond de feestdagen. Daarnaast krijgt jouw bedrijf een chique uitstraling wanneer jouw logo op een luxe borrelplank gegraveerd staat. Bovendien zijn de borrelplanken met logo voordelig! Je kan jouw borrelplanken met logo al bestellen vanaf €1,90 per stuk! Dus waar wacht je nog op? Vraag vandaag nop een gratis en vrijblijvende offerte aan!

Een voordelig geschenk in een chique jasje

De borrelplanken van Joinz zijn niet voor niets de favoriet van 2024. De borrelplanken hebben een chique look maar zijn ook betaalbaar! De gegraveerde borrelplanken zijn vaak gemaakt van stevig beuken- of olijfhout. De planken variëren in maat, vorm en soort. Ga jij bijvoorbeeld voor een olijfhouten serveerplank met een unieke vorm, of ga je voor de serveer- en borrelplank van beukenhout met leren handvaten? De borrelplanken van Joinz zijn uniek en zijn daarom dan ook een gewaardeerd geschenk.

Ben je op zoek naar een warm geschenk voor rond de feestdagen voor je zakenrelaties of collega’s? Wens met de geliefde borrelplank jouw relaties een fijne Kerst en een gelukkig Nieuwjaar! Met een gegraveerde borrelplank kunnen jouw collega’s genieten van een gepersonaliseerde kerst- of nieuwjaarsborrel.

Populairste gegraveerde borrelplanken

Dat de borrelplank met logo hét favoriete geschenk van 2024 is hoeft niet meer worden besproken, maar wat zijn nou de populairste borrelplanken? En wat maakt deze borrelplanken nou zo populair?

  1. Op nummer één staat de beuken borrelplank met logo. Deze rechthoekige borrelplank heeft twee leren handvaten die de borrelplank niet alleen een stoere look geven, maar die het ook nog makkelijk maken om hapjes te serveren. Deze borrelplank is in diverse maten verkrijgbaar en al te laten graveren vanaf €11,99 p/s!

 

  1. Op de 2de plaats staat de serveerplank met houten handvat. Deze kwalitatieve serveerplank is multifunctioneel en kan dankzij zijn inkervingen ook gebruik worden voor het bereiden van vlees of als snijplank. Deze gave borrelplank met logo is verkrijgbaar vanaf €10,48 per stuk!

 

  1. Een luxe tapasplank laten graveren met logo? Dan is de olijfhouten serveerplank met zijn unieke vorm echt wat voor jou! Deze plank heeft een gaaf patroon, is glad afgewerkt en heeft een originele vorm. Een borrelplank met een warme uitstraling!

 

  1. Een borrelplank voor jouw transportbedrijf laten graveren? Dan is de vrachtwagenborrelplank echt wat voor jou! Deze borrelplank is in een gedetailleerde vorm van een vrachtwagen. Een mooi geschenk voor ‘De dag van de chauffeur’.