Van stalenboeken tot kleurenwaaiers: altijd met precisie

Van stalenboeken tot kleurenwaaiers: altijd met precisie

Bij de Twentse Stalenmakerij kun je terecht voor stalen in de breedste zin van het woord. Denk aan kaarten, mappen, koffers en waaiers. Van diverse materialen kunnen er stalen geproduceerd worden. 

 

Van behang, leer tot pvc, het is allemaal mogelijk bij deze stalenmakerij. Ideaal voor woonwinkels, modehuizen, maar ook voor producenten om gemakkelijk de collectie te tonen. Je hoeft niet per se meer alle kledingstukken te laten zien, maar je kunt een mooie stalenpresentatie laten zien. 

 

Voor de consument is het meteen zichtbaar welke collectie er is en welke mogelijkheden er zijn. In de showroom is bijvoorbeeld een mooie bank te zien, maar er zijn meerdere mogelijkheden qua materialen, maar ook qua kleuren. Door bij de bank al een stalenpresentatie te laten zien, kunnen potentiële klanten zich een voorstelling maken van hoe deze bank zou zijn met de staaltjes erbij. 

Zo zorg je ervoor dat jouw collectie wordt afgestemd op het marktsegment

De Twentse Stalenmakerij produceert de stalen, maar kan deze ook voorzien van een kenmerken in stickervorm of in de vorm van luxe gegraveerde plaatjes. Net wat je wenst en de afwerking kan dan ook afgestemd worden op het segment waarin het product zich bevindt. Stel dat je wat luxere stoffen hebt, dan is het wel fijn om daar de afwerking en de labels of gegraveerde plaatjes op af te stemmen. 

 

Ook kan je bijvoorbeeld kiezen voor een stalenkoffer of een map waarin het ontwerp een wat luxere uitstraling heeft. Bij de stalenmakerij produceren ze niet alleen stalen, maar word je ook voorzien van een goed advies over zulke bijkomende zaken. Zo ga je niet de mist in qua presentatie en wordt de stalenpresentatie in jouw huisstijl gepresenteerd. Het is bijvoorbeeld mogelijk om je bedrijfslogo naar voren te laten komen. 

 

Meer informatie over de mogelijkheden kan je vinden op de website. Er zijn veel mogelijkheden qua presentatie, maar ook qua afwerking, kaft of bedrukking.